Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов говори за отношението на

...
Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов говори за отношението на
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Още 28 руски дипломати ще напуснат САЩ до 30 юни

Руският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов приказва за отношението на американските управляващи към съветските дипломати, написа съветският вестник “Российская газета “.

Изданието прецизира, че става дума за тези жители на Руската федерация, които неотдавна бяха изгонени от Съединените щати. „ Беше ни казано, целесъобразно е, подредено е да изоставен страната “, акцентира Антонов.

В същото време на руснаците е било обещано да схванат, че в случай че останат в Съединените щати, ще бъдат задържани и изпратени „ в съответната институция “. Това са директни закани, сподели посланикът.

Той добави, че още 28 съветски дипломати би трябвало да изоставен Съединените щати до 30 юни. Когато Антонов беше запитан за вероятно спиране на дипломатическите връзки, той отговори, че този въпрос е от компетентността на президента. Но с цел да се открият връзки, съветското посланичество в Съединени американски щати ще работи „ до последния посланик “. Антонов даде обещание да направи всичко, с цел да отбрани ползите на Русия, до момента в който се пробва да възстановява връзките сред двете страни.

По-рано в YouTube канала Solovyov Live посланикът сподели, че ще бъдат въведени нови наказания против Москва. Въпрос на време е. Тази тематика се разисква всеки ден в Конгреса на Съединени американски щати. Но американските законодатели не могат да се спогодят. Възникват несъответствия във връзка с обсега и времето на глобите.

" Въпросът е доста сериозен, американците пресмятат. Не имам вяра, че американците са подготвени да скапват всички връзки. Всички ще изгубят от това ", уверен е Антонов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР