Руският опозиционер , който се възстановява в Германия след отравяне

...
Руският опозиционер , който се възстановява в Германия след отравяне
Коментари Харесай

Навални: ЕС да предприеме твърди действия срещу олигарси, любимци на Кремъл

Руският опозиционер, който се възвръща в Германия след отравяне с вещество от групата, прикани Европейския съюз да предприеме твърди дейности против олигарси, близки до Кремъл.
По думите на Навални най-важното е да се наложи възбрана за влизане в съюза на тези, които злоупотребяват със средства, крадат милиарди, а през уикенда летят до Берлин или до Лондон, купуват скъпи жилища и седят по кафенетата.
 ОЗХО удостовери съществуване на токсични субстанции в пробите на Алексей Навални ОЗХО удостовери съществуване на токсични субстанции в пробите на Алексей Навални
Организацията за възбрана на химическото оръжие изпрати на Германия отчет за техническа помощ от страна на организацията по отношение на о...
Като образец за вероятен обект на наказания Навални уточни, основен диригент на Мюнхенската филхармония, считан за последовател на съветския президент Владимир Путин.
Навални подлага на критика и някогашния немски канцлер Герхард Шрьодер, енергиен лобист, който назовава " момче за поръчки на Путин, защитаващ убийци ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР