Руският опозиционер Генадий Гудков (на снимката) заяви, че президентът на

...
Руският опозиционер Генадий Гудков (на снимката) заяви, че президентът на
Коментари Харесай

Руски опозиционер: Топвоенни може да се договорят с ЦРУ за убийството на Путин?

" Руският опозиционер Генадий Гудков (на снимката) съобщи, че президентът на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През може да бъде погубен от най-високопоставените военни ", съобщи украинската осведомителна организация УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10154
" Аз не изключвам вероятността в някакъв миг министърът на защитата Сергей Шойгу и главнокомандващият на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов да решат, че поради неуспехите в Украйна би трябвало да бъде свален от власт. Двамата, като нищо, може да се обадят на шефа на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс и да провеждат убийството на президента ", добави някогашният офицер от Федералната работа за сигурност (ФСС) в Москва.

" Стопанинът на Кремъл може и да е авантюрист в региона на външната политика, само че във връзка с личната си сигурност той е параноик. Путин усеща опасността за живота и властта си доста добре. Руският президент преди началото на войната в Украйна (24 февруари 2022 г.) смени целия персонален състав на защитата си. Държавният глава се опасява да не бъде предаден с всички произлизащи от това последствия. Той усеща, че заплахата е зад тила му. Ето за какво Путин продължава с чистките в Кремъл и ще продължи с тях ", уточни още някогашният народен представител в съветския парламент.

По думите на Гудков президентът на Русия не се опасява от народа си. " За него работят към един милион бойци, служители на реда, хора в службите за вътрешна сигурност, разузнаването и т.н.  От какво може да го е го боязън? ", попита реторично той.

" Не съществува и външна опасност за властта на Путин. Клишето за опасност от страна на НАТО е пропагандна дъвка. Тя е предопределена за жителите на Русия, които нямат сериозно мислене ", добави Гудков. " Заплахата за Путин е в Кремъл и то измежду най-близките му хора ", сподели още той.

Гудков (роден в град Коломна, Московска област, през 1956 г.) е работил от 1982 до 1993 година в КГБ  (Комитет государственной сигурности – Комитет за държавна сигурност) и достигнал до чин майор. През 90-те той е бил притежател на няколко охранителни компании.

Гудков от 1997 до 2001 година е бил член на консултативния съвет към шефа на ФСС (наследничката на КГБ).

Гудков е бил народен представител в Държавната дума (долната камара на съветския парламент) от 2001 до 2012 година Имунитетът му бе снет поради обвинявания в пране на пари и противозаконна комерсиална активност, отправени от българския жител Ивайло Зартов.

Последният бе наказан у нас на 9 години затвор за заграбване на непознати средства в изключително огромни размери и занемареност, довела до огромни финансови загуби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР