Руският опозиционен лидер беше изписан от клиниката Charite“ в Берлин,

...
Руският опозиционен лидер беше изписан от клиниката Charite“ в Берлин,
Коментари Харесай

Навални е изписан от болницата

Руският опозиционен водач беше изписан от клиниката „ Charite “ в Берлин, където се лекуваше след хипотетично отравяне с „ “, заяви „ “.
Това е обявено публично на, след единодушието на Навални и брачната половинка му Юлия.
 Русия желае и Франция да ѝ каже какво става с Навални Русия желае и Франция да ѝ каже какво става с Навални
Франция получи искане от Русия по отношение на обстановката с Алексей Навални и в този момент то се преглежда, сподели представител на френското външно министер...
От клиниката коментират, че решението за изписване на Навални е взето заради подобравяне на здравословното му положение. Лечението на деятелят в немската клиника продължи 32 дни, от които 24 той беше в реанимация. 
Германските лекари считат, че е допустимо Навални да се възвърне изцяло, само че за момента не вършат дълготрайни прогнози.

Алексей Навални изпадна в кома на 20 август и остана в това положение до 7 септември. Почувства се зле по време на полет от Томск до Москва. Първоначално, беше приет в болница в Омск, след което превозен до берлинската клиника " Charite ".
 Кръщават на името на Навални механизъм за наказания при нарушение на човешките права? Кръщават на името на Навални механизъм за наказания при нарушение на човешките права?
Европейската комисия обмисля опцията да назова на името на съветския опозиционер Алексей Навални предстоящ механизъм за въвеждане на едно...
Все още Русия отхвърля деятелят да е бил токсичен с Новичок и води лично разлседване по случая. Междувремено, такава е версията на немските лекари, както и на някои самостоятелни лаборатории по света.
В същото време последователи на Навални дадоха нова версия за отравянето на опозиционера - посредством вода в хотелската му стая в Томск.
(ВИДЕО)
По-рано парижкият „ Le Monde “ заяви за телефонен диалог сред Владимир Путин и Еманюел Макрон, в който съветският президент назова Алексей Навални " елементарен интернет скандал ". В него Пуптин предлполага, че е допустимо самият опозиционер да е взел отровата. Навални на смешка се оплака в отговор посредством обществените медии, че Владимир Путин го е „ надиграл “.
 Навални си желае облеклата, с които е бил на 20 август Навални си желае облеклата, с които е бил на 20 август
" Искам си облеклата, с които бях на 20 август, в деня на моето отравяне ", съобщи съветският опозиционер Алексей Навални. По думите му е изте...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР