Руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини западните страни,

...
Руският министър на външните работи Сергей Лавров обвини западните страни,
Коментари Харесай

Русия обвинява: Западът използва пандемията за натиск върху неудобни правителства

Руският министър на външните работи Сергей Лавров упрекна западните страни, че употребяват пандемията от ковид, с цел да оказват напън върху неугодните държавни управления.

Във видеообръщение към Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации Сергей Лавров съобщи, че в западните столици настойчиво не престават да не виждат пагубното въздействие на противозаконните рестрикции върху човешките права:

За страдание, без значение от пандемията и очевидната нужда от консолидиране на напъните, някои западни сътрудници към момента не имат намерение да преразглеждат егоистичната си линия и да се отхвърлят от силовите подходи и нелегитимните способи на шантаж и напън.

Лавров предложи основаването на правила за контролиране на обществените мрежи, както на национално, по този начин и на интернационално ниво:

Все по-голямо безпокойствие провокира непрозрачната политика на обществените мрежи, които по свое убеждение не разрешават или цензурират съдържането на потребителите и искрено манипулират публичното мнение.

Освен това Лавров разкритикува остро деянията на дискриминация по отношение на рускоезичното население в прибалтийските страни и Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР