Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Русия е

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Русия е
Коментари Харесай

Сергей Шойгу обяви готовност на Русия за преговори за Украйна, 90 страни дискутират сигурността в Пекин

Руският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че Русия е подготвена за договаряния за следвоенното бъдеще на рецесията с Украйна. На боен конгрес в Пекин, той сподели, че Москва също е подготвена за диалози за бъдещото взаимно битие със Запада, който обаче упрекна, че се пробва да разшири спора в Украйна към Азиатско-Тихоокеанския район. По думите му държавите от НАТО усилват военното си наличие, броя и мащаба на военните учения. 

В Пекин в понеделник бе открит 10-ият конгрес по въпросите на сигурността „ Сяншан “, в който вземат участие представителите от над 90 страни, региони и интернационалните организации, съобщи радио Китай.

Заместник-председателят на Централната военна комисия военачалник Джан Йоуся откри форума с тирада, в която посочи, че тайванския въпрос е основен за националните ползи на Китай, а правилото за „ един Китай “ е необятен консенсус измежду интернационалната общественост. Никой няма да раздели острова от Китай, и сходни дейности няма да бъдат толерирани от китайската войска, уточни Джан Йоуся.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР