Руският милиардер и собственик на английския футболен отбор „Челси” Роман

...
Руският милиардер и собственик на английския футболен отбор „Челси” Роман
Коментари Харесай

Абрамович пак се развежда

Руският милиардер и притежател на британския футболен тим „ Челси” Роман Абрамович и брачната половинка му Даря Жукова оповестиха, че се разделят след 10 години взаимен живот, заяви английското издание Daily Mail. „ Взехме мъчно решение като това да се разделим, само че оставаме близки другари, родители и сътрудници в разнообразни планове, които взаимно реализираме”, пишат в изказване пред медиите двамата. Те ще продължат работа по поддържането на Музея на актуалното изкуство „ Гараж” в Москва и културния център „ Остров Нова Холандия” в Санкт Петербург.

Двамата ще продължат дружно да възпитават децата си – Аарон и Лея, родени надлежно през 2009 година и 2013 година Абрамович има двама сина и три дъщери от предходния си брак с Ирина Абрамович (Маландина).

Той и Жукова са се оженили още през 2008 година, само че публично това стана ясно едвам през 2014 година Руският милиардер е на 139-то място в класацията на Forbes на най-богатите хора в света. Неговото положение възлиза на 9.1 милиарда USD.

Абрамович също по този начин има редица първокласни парцели на Острова, сбирки от скъпи творби и огромен авиопарк, в това число Boeing 767. Той е притежател на яхтата Eclipse, която е с дължина 162.5 метра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР