Руският град Белгород беше разтърсен от мощни експлозии.Местните власти казаха,

...
Руският град Белгород беше разтърсен от мощни експлозии.Местните власти казаха,
Коментари Харесай

Руският град Белгород беше разтърсен от мощни експлозии

Руският град Белгород беше разтресен от мощни детонации.

Местните управляващи споделиха, че трима души са били убити и няколко ранени. Взривовете са изглеждали като артилерийски обстрел, предава Властите в Белгород обаче не оповестиха какво се е случило. Те споделиха, че повече от 50 парцела са понесли повреди, а няколко са изцяло разрушени.

Белгород е покрай границата с Украйна и това не е първият обстрел от началото на войната. Междувременно на артилерийски обстрел беше подложено летището в Мелитопол. Южният украински град беше окупиран от руснаците още при започване на войната. Граждани снимаха най-малко 30 мощни детонации и огромен пожар на летището.

На този декор Русия твърди, че управлява град Лисичанск. Руски бойци се снимаха по улиците. Украинското командване упорства, че още държат града, само че признават че е допустимо цялостно оттегляне.

„ Още доста, доста би трябвало да бъде направено за нашата победа. Пътят, който следва, е тежък. Затова всички би трябвало да създадем, каквото е по силите ни окупаторът да не загуби единствено на бойното поле, само че също по този начин исторически и концептуално. За да разбере всеки в Русия, че Украйна не може да бъде пречупена, даже посредством жестокости и война”, съобщи президентът Володимир Зеленски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР