Руският диктатор Владимир Путин вероятно ще бъде свален от власт

...
Руският диктатор Владимир Путин вероятно ще бъде свален от власт
Коментари Харесай

Бивш шеф на ЦРУ: Путин ще бъде свален чрез преврат

Руският деспот Владимир Путин евентуално ще бъде свален от власт посредством прелом поради войната в Украйна, която е " достигнала задънена улица ", предизвести някогашният началник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джак Дивайн. Според английския в. Сън, на който се базира украинската организация УНИАН, някогашния началник на Централно разузнавателно управление на САЩ не би се изненадал, в случай че съветският тиранин „ изчезне на следващия ден “.

Експерти предизвестиха, че Путин може да не доживее идващия си рожден ден, защото ще се „ самоубие “, вместо да се изправи пред унижението на преврата. Вероятността за прелом от вътрешния му кръг се усилва, защото той е изправен пред вероятността за „ непрекъсната невъзможност “ в Украйна, сподели Дивайн. „ Това ще бъде изненада. Винаги има това, което назоваваме „ черен лебед “ (теория, която счита сложни за предсказуемост и редки събития, които имат обилни последици – УНИАН), който се появява от нищото. Путин може да изчезне на следващия ден и аз бих не се изненадал, в случай че някой в държавното управление реши да поеме изпълнителната функционалност “, сподели той.

В същото време, добави Дивайн, в случай че няма " черен лебед ", проблемите на Путин ще стартират, когато стигне до задънена улица, което тъкмо се случва сега. „ Не мисля, че ще бъде въстание. Мисля, че ще бъде нещо, което можем да назовем дворцов прелом “.

Дивайн има вяра, че Путин става все по-непредсказуем и рисков - и неговата инвазия в Украйна е " посяла политическия му провал ".

Според него известността на тиранина ще продължи да пада с продължаването на войната, само че това няма да спре неговия ужасяващ курс и съветският водач ще продължи битката си, " каквато и да е цената ". „ Колкото повече загуби и колкото повече принуждение виждат съветските жители, толкоз по-малко хора желаят да вземат участие в това. Ще му бъде мъчно да вербува хора, само че това въпреки всичко е Русия. Той ще откри метод да принуди, да примами. В последна сметка ще сътвори войска, само че войната ще става все по-малко известна “.



Дивайн предизвестява, че краят на спора „ стартира едвам, когато войната е в задънена улица и двете страни са изтощени “. Той отбелязва, че Путин не може да бъде изпъден от Украйна, само че „ стагнацията не е победа “. " Украинците няма да им дадат територия. Путин няма да отстъпи. Но можете да намалите температурата. Те би трябвало да се откажат, когато всички схванат, че Путин няма вяра да завоюва ", споделя някогашният началник на Централно разузнавателно управление на САЩ. 

В същото време той предизвестява, че Путин надали ще бъде изтласкан назад в Русия. „ Мисля, че ще забележим съвсем непрекъсната безизходна обстановка през идната година “, споделя Дивайн.

През ноември съветският президент Владимир Путин заприказва за мирни договаряния с Украйна. Както написа Ню Йорк Таймс, за Путин е преференциално краткотрайно да получи „ замразен фронт “ в Украйна и да резервира съвсем 20% от украинските територии за Руската федерация, считат някои анализатори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР