Руският бизнесмен Роман Абрамович стана днес най-богатият гражданин на Израел,

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович стана днес най-богатият гражданин на Израел,
Коментари Харесай

Роман Абрамович вече е най-богатият израелски гражданин

Руският предприемач Роман Абрамович стана през днешния ден най-богатият жител на Израел, оповестява в. " Таймс ъф Израел ", представен от ТАСС. Изданието отбелязва, че положението на Абрамович се прави оценка на 12,5 милиарда $.

По данни на вестника Абрамович ще живее в влиятелния регион на Тел Авив - " Неве Цедек ", в частна резиденция, която преди този момент е била хотел, който той купил от израелската актриса Гал Гадот.

В качеството си на нов жител на Израел Абрамович няма да заплаща налози в интервал от 10 години, добавя изданието.
Роман Абрамович се разведе за трети път Собственикът на "Челси " се раздели с Дария Жукова
По-рано през днешния ден Абрамович дойде на летище " Бен Гурион " с частен аероплан. В сходство с процедурите на летището той е получил израелски вътрешен паспорт. Но дали му е бил публикуван чуждестранен паспорт от еврейската страна към този момент не се оповестява.

Изданието показва, че предприемачът е извършил всички нужни условия за приемане на израелско поданство предходната седмица в посолството на Израел в Москва.

На 24 май друго израелско издание - " Израел хайом ", заяви, че Абрамович е решил да имигрира в Израел поради усложнения към приемането на английска виза. Според осведомен източник от управляващите на Ерусалим Арбамович към този момент напуснал страната. Той е бил в Израел за няколко часа за оформяне на израелското поданство.
По материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР