Руският бизнесмен Роман Абрамович е задействан в мирните преговори между

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович е задействан в мирните преговори между
Коментари Харесай

Абрамович помага за преговорите с Киев, но е не е в официалната руска делегация

Руският предприемач Роман Абрамович е задействан в мирните договаряния сред Москва и Киев със единодушието и на двете страни. Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Дмитрий Песков уточни, че Роман Абрамович се намира в Истанбул и обезпечава избрани контакти сред съветската и украинската страна. В същото време представителят на Кремъл посочи, че предприемачът не е формален член на съветската делегация, отпред на която е президентският асистент Владимир Медински.

Песков удостовери оповестените неотдавна от близки до властта социологически организации изследвания, съгласно които поддръжката за по този начин наречената военна интервенция в Украйна и за президента Путин като цяло невиждано се усилва.

Междувременно министърът на защитата Сергей Шойгу заяви на съвещание във военното ведомство, че главните задания през първия стадий на интервенцията са изпълнени. Той увери, че са унищожени военновъздушни сили и противовъздушната защита на Украйна.

По думите му това разрешава на съветските въоръжени сили да се съсредоточат върху основната си цел – освобождението на Донбас.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР