Руският авиационен сектор ще направи всичко възможно, за да избегне

...
Руският авиационен сектор ще направи всичко възможно, за да избегне
Коментари Харесай

Проблеми за руската гражданска авиация заради санкциите

Руският авиационен бранш ще направи всичко допустимо, с цел да избегне " цялостното канибализиране " на самолети за аварийни елементи на фона на мощното влияние на глобите, сподели министърът на индустрията и търговията на страната Денис Мантуров пред съветския вестник " Ведомости ".

" Прави се всичко, с цел да не се случи това (пълно канибализиране). Много зависи от това какъв брой интензивно ще се употребява самолетният парк и какъв брой навременно ще се обслужва ", сподели Мантуров в изявление, оповестено в четвъртък.

Министърът добави, че съставни елементи могат да се реалокират сред самолетите " за бързо възобновяване на летателната валидност " , само че не му е известно за случаи на цялостно канибализиране на самолети за техните аварийни елементи.

През август Ройтерс заяви, че съветските самолетни компании, в това число следеният от страната народен транспортьор " Аерофлот ",, с цел да си обезпечат аварийни елементи, които към този момент не могат да купуват в чужбина заради западните наказания, цитирайки четири източника от промишлеността.

Санкциите на Съединени американски щати и Европейски Съюз против Русия след нахлуването в Украйна прекъснаха главен източник на части и техническа помощ за съветския авиационен бранш. Заради глобите, наложени от Запада на съветските самолетни компании е. Американските и европейските производители. Русия всъщност е под формата на наети самолети, само че те ще бъдат конфискувани, в случай че изоставен страната. Има опасения, че Русия от ден на ден ще се отклонява от световните условия за сигурност.

Санкционният напън евентуално стартира да дава резултати. Китай, евентуален съдружник на съветския авиационен бранш, при започване на войната в Украйна, само че на 17 юни стана ясно, че. Дали обаче това ще се случи в реалност не е ясно, тъй като по този начин Китай би рискувал наказания върху себе си.
 Иран ще ремонтира съветски самолети и ще доставя елементи
Иран ще ремонтира съветски самолети и ще доставя елементи

Това може да се окаже избавителна сламка за съветската авиация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР