Руският астролог Тамара Глоба в своята прогноза за август каза,

...
Руският астролог Тамара Глоба в своята прогноза за август каза,
Коментари Харесай

Астролог предупреди 4 зодии, които ги очакват опасности през август

Руският астролог Тамара Глоба в своята прогноза за август сподели, че четири знака на Зодиака са застрашени от осъществяване на неверни дейности, които ще доведат до проблеми.

Експертcj по звездите откри какви тъкмо рискове могат да грозят Риби, Раци, Водолей и Везни през август. Глоба даде съвет по какъв начин да избегнат клопките на месеца.

Риби

Креативните и пристрастени Риби може да са в заплаха да подкопаят здравето си, като бъдат прекомерно увлечени от друго занимание. Важно е да се обърне внимание на признаците, които тялото изпраща, споделя Глоба. Освен това, в случай че представителите на знака имат хронични болести, те би трябвало да бъдат прегледани от лекари.

Втората заплаха е спомагателните разноски. Астрологът счита, че Рибите би трябвало да наблюдават портфейла си, с цел да не останат без средства в миг, когато парите в действителност са им нужни.

Водолей

Глоба предизвестява Водолеите за заплахата от прекалено много потапяне в делата на други хора. Мислете за живота си и не си вредете, като се месите в живота на другите, поучава астрологът.

Можете също по този начин да не забравяте за себе си и да помислите за покупките си. Парите, които се натрупват отдавна, могат да отидат в нищото, в случай че не мислите по какъв начин да ги похарчите. Астрологът поучава да останете сами и да се успокоите, като намалите степента на социална ангажираност.

Рак

Водният знак би трябвало да внимава по пътя. Ако Раците карат кола, рискуват да попаднат в злополука. Опасният интервал е началото на месеца, оповестява Глоба. Ако е допустимо, шофирайте по-рядко.

Втората заплаха са проблемите с жилищата. Заслужава си ремонт, интервалът е подобаващ за такава активност. Напротив, в случай че в този момент не се заемете с организацията на всекидневието, има риск проблемите да се проточат.

Везни

Представителите на въздушната и рационалната зодия ще бъркат при планирането, залагайки на карта страстите, а не логиката. В резултат на това може въобще да няма възвръщаемост на вложенията и неуспехът ще се отрази на финансовото положение на Везни.

Струва си да разчитате на външна помощ, а точно на авторитетни хора от вашето обграждане, поучава Глоба.

Астрологът предлага да се обърне внимание и на персоналния живот. Близките до Везни очевидно се нуждаят от повече внимание, в сравнение с знакът им дава. По-късно безразличието може да се трансформира в съществени проблеми в бъдеще. Затова е по-добре да предотвратите появяването им в този момент.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР