Руският астролог Тамара Глоба смята, че тази година само една

...
Руският астролог Тамара Глоба смята, че тази година само една
Коментари Харесай

Астролог предрече нов живот за една зодия през януари 2023 г.

Руският астролог Тамара Глоба счита, че тази година единствено една зодия ще има бяла линия в живота през януари. Звездите са благосклонни към Телеца, счита астрологът.

Съдбата ще се обърне към Телец през първите две десетдневки на януари 2023 г. Очакват ги забавни пътувания по работа, нови връзки и кариерно израстване.

По-специално може да се случи съдбовна среща с човек, който може да помогне за реализиране на триумф във всички професионални въпроси.

Глоба има вяра, че Телецът може единствено да не пропусне шанса си да пие от рога на изобилието и да вземе решение за нови стъпки. Звездите при всички случаи ще поддържат представителите на знака.

Възможно е даже да решат да сменят местожителството си, още повече, че през целия януари Слънцето ще бъде в знака на полето на пътуването и философията.

Телците ще бъдат обхванати от неудържима жадност да трансформират живота си по един или различен метод. Така че Телците ще могат да сключат няколко обещаващи контракта, да отидат да получат ново висше обучение или ще бъдат привлечени от непознат език - каквото и да е благопожелание ще бъде от изгода.

В персоналния живот на щастливия Телец Глоба предвижда късмет да стартира нова сантиментална връзка, която също ще бъде потребна за кариерата. Вероятна е спекулация с шефа, с по-възрастен човек. Дипломатичността на Телец ще играе плюс, което ще ви разреши да спечелите доверието на нов сътрудник.

Личният живот на фамилния Телец може да доближи ново равнище. Може би допълнение към фамилията или пренасяне, както и разрешаване на спор, траял дълго време.

През последното десетилетие ще има място за срещи с положителни другари, което ще оцвети месеца в още по-светли нюанси.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР