Руските войски потвърдиха наскоро настъпление северно от Бахмут. Геолокационни кадри,

...
Руските войски потвърдиха наскоро настъпление северно от Бахмут. Геолокационни кадри,
Коментари Харесай

Въоръжените сили на Украйна са отблъснали атаки на руски части кр...

Руските войски потвърдиха неотдавна нахлуване северно от Бахмут. Геолокационни фрагменти, оповестени на 12 декември, демонстрират военни на Москва, напредващи северозападно от Белогоровка, Донецка област, на 15 километра североизточно от Бахмут.

 

Руски и украински източници рапортуват, че боевете са се водили северозападно от Бахмут в региона на Богдановка; западно от Бахмут в региона на Ивановское; и югозападно от Бахмут в региона на Клещеевка и Андреевка.

 

Украинските военни оповестиха, че съветското военно командване употребява най-боеспособните си елементи от въздушно-десантните войски (ВДВ) и морската пехота, както и частите " Шторм-Z “ и " Шторм-V “, състоящи се основно от новобранци, в посока Бахмут и че задачата на съветските войски е да нападат Часов Яр.

 

ISW открива, че съветските войски са удостоверили нахлуване в региона на Авдеевка. Видео от 18 декември, демонстрира, че силите на Москва са се укрепили северно от Первомайское.

 

Допълнителни видеоклипове с геолокационни фрагменти, оповестени на 19 декември, демонстрират, че съветските войски също са постигнали дребен прогрес в региона на кариерата югозападно от Авдеевка.

 

Генералният щаб на ВСУ рапортува, че военните на Киев са отбили съветски офанзиви в региона на самата Авдеевка, както и на северозапад, югозапад и директно западно от Авдеевка.

 

Продължават позиционните боеве край Новомихайловка, както и в Мариинка и Красногоровка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР