Руските войски отблъскват всички опити на въоръжените сили на Украйна

...
Руските войски отблъскват всички опити на въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Москва: Руските сили са провалили всички опити за украинско настъпление в посока Запорожие

Руските войски отблъскват всички опити на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) да настъпят в Запорожка посока, врагът понася големи загуби.

 

Това оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация, съобщи ТАСС.

 

" Всички опити на въоръжените сили на Украйна да настъпят в Запорожка посока се обръщат против тях. Залпове от снаряди отблъскват бойците - в окопите въоръжените сили на Украйна понасят големи загуби. Но въпреки всичко още веднъж и още веднъж се вземат решение на безсмислено нахлуване. Нашите бойци не им разрешават да се приближат по-близо от един топовен изстрел “, се споделя в изказване на министерството на защитата.

 

Министерството разгласява фрагменти от работата на екипажите на 152-мм самоходни артилерийски установки „ Гиацинт-С “ на Източния боен окръг (ВВО), унищожаващи военна техника и маскирани позиции на въоръжените сили на Украйна на Времевския перваз.

 

Временно изпълняващият длъжността пълководец на артилерийска батарея сподели, че на този сектор от линията на прикосновение въоръжените сили на Украйна водят война със западно оръжие. „ Западните оръжия са показани от гаубици M777, има и реактивни системи за залпов изстрел HIMARS “, сподели съветският боен.

Според него съветските артилерийски системи имат преимущество пред западните оръжия. " Имаме преимущество даже във връзка с мощността на снарядите, надеждността на цевта, имат дефекти, всичко е електроника. Ние имаме механика. Счупи се - отидеш и смениш ", изясни командирът.

 

Инфо: ТАСС

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР