Руските военни започнаха да използват нов разузнавателен комплекс на базата

...
Руските военни започнаха да използват нов разузнавателен комплекс на базата
Коментари Харесай

Руските ВКС използваха нов авиационен разузнавателен комплекс на базата на Су-34 в Украйна

Руските военни започнаха да употребяват нов разследващ комплекс въз основата на фронтовия бомбардировач Су-34 в границите на специфичната военна интервенция в Украйна, оповестява РИА Новости, базирайки се на осведомен източник.

„ В рамките на специфичната интервенция съветските въздушно-космически сили започнаха да употребяват нови системи за разузнаване въз основата на фронтови бомбардировачи Су-34, които разрешават да се дефинират с висока акуратност координатите и други параметри на противников цели, по-специално позициите на Противовъздушна отбрана и украинските радио-локационни станции “, описа източникът.

Той посочи, че такива благоприятни условия на Су-34 обезпечават най-новите подвесни универсални разследващи контейнери. На бомбардировачите се употребяват три типа контейнери - оптико-електронни, радарни и за електронно разузнаване.

Както изясни източникът, разследващият комплекс „ разрешава предаването на информация за военните обекти на съперника към наземните сухопътни сили и огневите средства по автоматизирани информационни канали в режим, непосредствен до действителното време “.

Универсалните разследващи контейнери са основани от изследователския институт Kулон, който е част от холдинга Роселектроника, като част от опитно-конструкторската работа по плана „ Сич “, която включва разширение на бойните благоприятни условия на Су-34.

Фронтовият бомбардировач Су-34 е предопределен за заличаване на наземни, надводни и въздушни цели през деня и нощем при естествени и неподходящи метеорологични условия. Самолетът има екипаж от двама души и може да носи до 8 тона оръжия, ситуирани на 12 външни точки за закрепване, в това число разнообразни типове ракети въздух-въздух, управляеми ракети въздух-земя, авиационни бомби, в това число коректируеми еднократни бомбени касети или неуправляеми ракети.

Руските войски настъпват в северната част на ДНР. Луганската национална република е изцяло освободена - завладяни са градовете Лисичанск и Северодонецк, които стават последните центрове на опозиция на украинските войски в ЛНР. Съюзническите сили също доближават Харков и Славянск. Сред украинските военни пораства броят на дезертьорите и тези, които заобикалят присъединяване във военни дейности.

В резултат на настъплението съветската група войски съумя изцяло да отреже Украйна от Азовско море, както и да свърже следените територии на Херсонска и Запорожка области с ДНР.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР