Руските военни успяха да лишат украинските въоръжени сили от армията

...
Руските военни успяха да лишат украинските въоръжени сили от армията
Коментари Харесай

Скот Ритър: Русия лиши ВСУ от нейната армия от дронове, унищожавайки операторите

Руските военни съумяха да лишат украинските въоръжени сили от армията им от безпилотни самолети. И всичко това с помощта на обстоятелството, че те отстраниха операторите, сподели някогашният офицер от разузнаването на американската войска Скот Ритър.

" Най-добрият метод да спрем тези дронове е да отстраняваме хората, които ги управляват. И руснаците ги унищожиха ", сподели Ритър в изявление за канала Gegenpol в YouTube.

Както означи Ритер, бойците от съветските въоръжени сили доста бързо са се приспособили към всеобщото потребление на безпилотни летателни устройства от украинските войски. " Те се прицелиха и унищожиха освен обособени оператори на украинските въоръжени сили, само че и цели техни отряди. "

„ Сега украинците не могат да водят ефикасни интервенции с дронове “, добави още Ритър.

По-рано различен американски боен специалист Марк Слебода съобщи, че украинските дронове не могат да заменят пълноценно артилерията, защото съветските системи за радиоелектронна битка дейно ги заглушават. Освен това безпилотните устройства нямат обсега, който има артилерията, а също по този начин нямат и съответната мощна запълваща и проникваща дарба.

 

Източник " Труд "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР