Руските военни съобщиха, че още една ракета от новия стратегически

...
Руските военни съобщиха, че още една ракета от новия стратегически
Коментари Харесай

Още един свръхзвуков ракетен комплекс Авангард влезе на въоръжение в руската армия

Руските военни оповестиха, че още една ракета от новия стратегически комплекс " Авангард “ е била заредена в силоз в Оренбургска област, заяви „ Фокус “, базирайки се на Интерфакс.

" В Оренбургска област продължава работата по превъоръжаването на Ясненското ракетно формирование със стационарен ракетен комплекс " Авангард “, се споделя в изказване Министерството на защитата в Москва. Министерството разгласява и фрагменти от превозването и инсталирането на ракетата в силоза.

" Инфраструктурата на позиционния регион е готова. Тя включва уреди за осъществяване на образование с наряди, бойно дежурство и отмора на персоналния състав “, разясняват в известието.

На 20 октомври Министерството на защитата на Русия заяви за зареждането на ракета от комплекса " Авангард “ в силоз в базата на Ракетните войски със стратегическо предопределение (РВСП) в Оренбургска област.

Руската хиперзвукова " Авангард " може да бъде изстреляна отвън земната атмосфера. Тя е способна да порази няколко цели на случайно разстояние за 30 минути. Това написа английското издание Daily Express .

„ Ракетата, която Путин разказа като „ астероид “, може да бъде изстреляна оттатък земната атмосфера. В същото време тя може да удари голям брой цели на всички места по света за по-малко от 30 минути “, се споделя в отчета.

Журналистите показаха, че ракетата може да доближи скорост от десетки хиляди километра в час и се счита за единствена по рода си./източник Труд.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР