Руските въоръжени сили завършват приемането на въоръжение и военна техника

...
Руските въоръжени сили завършват приемането на въоръжение и военна техника
Коментари Харесай

След бунта на Пригожин: „Вагнер“ предаде въоръжението си на руската армия

Руските въоръжени сили приключват приемането на въоръжение и военна техника от подразделенията на групировката " Вагнер ", заяви съветското министерство на защитата. "
„ Въоръжените сили на Руската федерация, в сходство с проекта, приключват приемането на оръжия и военна техника от подразделения на групата „ Вагнер “. Предадени са над 2000 единици техника и въоръжение... Също по този начин повече от 2500 получени са тона разнообразни муниции и към 20 000 стрелково оръжие “, се споделя в известието в Telegram канала на Министерството на защитата.

От ведомството прибавиха, че тежките верижни транспортни средства, самоходните артилерийски установки и танковете се доставят до полевите бази с колесни трактори, " с цел да се предотвратят повреди по асфалтовите пътища. Колесните транспортни средства идват сами. "
Цялата техника и въоръжение се доставят в тиловите региони, където ремонтно-възстановителните елементи на въоръжените сили на Руската федерация правят поддръжка и подготовка за потребление по предопределение “, споделиха от министерството.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР