Руските специални служби проверяват версията за атака на вражески безпилотник“

...
Руските специални служби проверяват версията за атака на вражески безпилотник“
Коментари Харесай

Руски губернатор рекламира фабрика за възглавници с атака на украински дрон, но май не му хванаха вяра


Руските специфични служби ревизират версията за офанзива на „ противников безпилотник “ по фабрика за възглавници и юргани от пух и перушина в Курска област, заяви БиБиСи. За трагичното събитие алармирал персонално губернаторът на региона Роман Старовойт.

В телеграм-канала Baza той алармирал, че бизпилотникът атакувал вишка за мобилна връзка в село Красниково, само че не я уцелил и влетял в склада на предприятието „ Бел-Поль “, където зародил пожар и изгоряла скъпа продукция.

Регионалното ръководство на Министерството на изключителните обстановки обаче не удостоверява офанзива с дрон, а единствено пожара в склада, където се съхранява птичият пух.

Детайли за офанзивата на безпилотник губернаторът не разкрива, а вместо това прави реклама на фабриката. „ Предприятието е един от най-крупните производители на възглавници и юргани с друг пълнеж– написал той в телеграм-канала. – Аз персонално самичък употребявам продукцията на компанията „ Бел-Поль “, доста съм удовлетворен от качеството! “

Губернаторите на граничещите с Украйна райони най-редовно оповестяват за офанзиви с дронове, като нормално го вършат през нощта, отбелязва БиБиСи.

Британската организация явно доста внимателно загатва за навика на руснаците да се превъзбуждат от приложимост на алкохолни питиета вечерно време. Само дето в последно време вместо вместо, мишки и плъхове по ъглите, виждат украински дронове в небето. Доста подозрително е и дали изчезналата продукция е изгоряла, или просто открадната.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР