Руските сили унищожиха резервни боеприпаси и въоръжение на украинските войски

...
Руските сили унищожиха резервни боеприпаси и въоръжение на украинските войски
Коментари Харесай

Руснаците унищожиха боеприпаси и оръжия на НАТО край Авдеевка, не позволяват на украинските сили да преминат Днепър

Руските сили унищожиха аварийни муниции и въоръжение на украинските войски в региона на село Орловка край Авдеевка, каза пред ТАСС съветникът на водача на ДНР Игор Кимаковски. Руските въоръжени сили с прецизни удари по позициите на украинските въоръжени сили (ВСУ) попречват прекосяването на съперника от десния бряг на Днепър в региона на Крънок, оповестиха в това време от Министерството на защитата (МО) на Русия.

" В Авдеевско направление, покрай село Орловка, преди няколко часа бяха унищожени муниции, а дружно с тях и цялостен боеприпас от разнообразни гранатомети в типични за натовските оръжия опаковки и със характерни контури. През последните няколко дни украинските бойци прехвърляха тези оръжия доста деликатно и, както си мислеха, неусетно. Като се вземат поради всички данни от обективния надзор, това беше авариен боеприпас, който нашите момчета унищожиха с едно тъкмо попадение “, сподели пред ТАСС Игор Кимаковски. По негова информация взривяването на муниции по позициите на украинските войски е довело до огромни загуби измежду персоналния състав.

 

Руските въоръжени сили с прецизни удари по позициите на украинските въоръжени сили (ВСУ) попречват прекосяването на съперника от десния бряг на Днепър в региона на Крънок, оповестиха в това време от Министерството на защитата (МО) на Русия.

" Руското министерство на защитата разгласява фрагменти от унищожаването на бронирана техника, наблюдателни пунктове и позиции на украинските въоръжени сили на десния бряг на Днепър. „ Руски военнослужещи, оператори на БПЛА (безпилотни летателни апарати – бел. ТАСС) разкриват местоположението на техниката и въоръжението на украинските въоръжени сили на десния бряг на Днепър и унищожават цели с точни удари от БПЛА и артилерия, не позволявайки на съперника да се приготви и прекосяване към островите и левия бряг в региона на Крънок “, се споделя в известието.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР