Руските радиостанции спряха да излъчват песните на музикалната легенда Алла

...
Руските радиостанции спряха да излъчват песните на музикалната легенда Алла
Коментари Харесай

Русия забрани Алла Пугачова, Мадона и Лейди Гага 



Руските радиостанции стопираха да излъчват песните на музикалната легенда Алла Пугачова. Това заяви уеб сайтът Solenka. info, цитирайки музикален редактор от московска радиостанция.

Под ембарго са осъществяванията на братята Валери и Константин Меландзе и на групата VIA Grа

Причината съгласно изданието са рецензиите, които известните персони насочиха към управлението на Руската федерация поради нашествието в Украйна и осъдиха дейностите на съветските управляващи в окупираните територии. В същото време те приканиха Путин да спре кръвоппролитията.

Преди дни се появи информация, че певицата Алла Пугачова е напуснала страната с еднопосочен билет дружно с децата и брачна половинка си Максим Галкин, който неотдавна беше разгласен за задграничен сътрудник.

Константин Меладзе изчезна от медийното пространство и по никакъв метод не разяснява настоящите събития. Подобна безмълвна позиция беше подложена на критика от доста руснаци и възприета като поддръжка за Украйна. Не е известно тъкмо къде се намира в този момент композиторът.

В съветските радиостанции няма да звучат и песните на кралицата на попа Мадона и колежката й Лейди Гага. Причината – изказвали се отрицателно за Русия, стана ясно още в сряда.

Ден по-рано самата Пугачова изригна в Instagram с думите:

" Боже мой! Какво благополучие, че съм ненавиждана от хора, които в никакъв случай не съм можела да понасям. Ако ме харесваха, това щеше да значи, че съм пяла и живяла на вятъра. Причината е ясна. Нека скърцат със зъби

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР