Руските окупатори щурмуват Азовстал и се опитват да проникнат на

...
Руските окупатори щурмуват Азовстал и се опитват да проникнат на
Коментари Харесай

Русия атакува завод Азовстал с артилерия и самолети

Руските окупатори щурмуват " Азовстал " и се пробват да обхванат на територията на завода в Мариупол, съобщи Агенция Франс Прес. Руската авиация бомбардира Азовстал няколко часа преди нападението. Избухна огромен пожар, пушек се вижда във всички региони на Мариупол, предават медии. Информацията бе доказана от заместник-командира на полка " Азов " Святослав Паламар.

Russian army says attacking Azovstal plant in Ukraine`s Mariupol with `artillery and planes`: reports

" Използвайки артилерия и самолети, частите на съветската войска и Донецката национална република стартират да унищожават " " огневите позиции " на украинските войски “, се споделя в изказване на министерството на защитата, публикувано от съветските осведомителни организации. Атаката удостовери и формалната украинска организация UNIAN.

هجوم روسي واسع على مجمع بمدينة ماريوبول الأوكرانية وسط محاولات لاقتاحمه

Две цивилни дами са починали по време на бомбардировките на " Азовстал ". Полкът „ Азов “ приканва за незабавно преустановяване на огъня и удължение на евакуацията на жителите в безвредни територии под украински надзор! "

" Защитниците на Мариупол, които се намират в " Азовстал ", приканват Върховния главнокомандващ да се намеси в обстановката ", сподели Паламар.

Azov nazis getting destroyed In Azovstal
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР