Рускините – 32-годишната Ирина Шейк и 33-годишната Наташа Поли, изградили

...
Рускините – 32-годишната Ирина Шейк и 33-годишната Наташа Поли, изградили
Коментари Харесай

Ирина Шейк в гореща зимна фотосесия

Рускините – 32-годишната Ирина Шейк и 33-годишната Наташа Поли, построили сполучлива кариера на Запад, си остават едни от най-търсените международни модели. Наскоро хубавиците се появиха на страниците на зимния брой на списание V Magazine.

Фотосесиите се оказват доста горещи – такива фотоси стоплят в студа! Ирина застава пред обектива на фотографа Карин Баккюф в доста летен имидж – моделът е в черни бикини и ботуши, като само те припомнят за настъпващите студени дни.
 Наташа Поли Наташа Поли
На фотосите се появява и Наташа Поли. Моделът се превъплъщава в облика на същинска секс бомба – развяла сламено руса коса, тя се е пристегнала във впити златни панталони и с ослепителен грим.
След като Ирина Шейк още веднъж отдели време за фамилията, тя се върна на работа и засенчи всички на церемонията по награждаването на немското списание GQ, която се организира в Берлин. Наташа Поли пък блестеше на стилния подиум на Парижката фешън седмица.

Едва ли някой може да повярва, че супермодел като Наташа Поли избира да се гримира сама, вместо да се довери на най-хубавите бюти експерти. “Това е моята форма на терапия ”, споделя тя и прибавя, че грим триковете е научила от експертите, с които е прекарала часове зад кулисите на стилните ревюта към този момент над десетилетие.

Преди време Наташа разкрива малко по малко по какъв начин да се сдобием с съвършения котешки взор, с който можем да обезоръжим всеки. На първо място тя приготвя кожата си. Поли нанася матиращ праймър на всички места по лицето, като се изключи скулите, където избира да има допустимо повече искра. Следва декор дьо тенът, чието съвършено нанасяне се реализира с подобаваща за задачата четка. Коректорът е наложителен за заето момиче като Наташа. Тя го нанася под очите, на върха на носа и на сгъвките към устните. Веждите са завършени с молив, а на клепачите тя слага сенки с няколко телесни нюанса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР