Руски служител предизвика нови страхове от Трета световна война, като

...
Руски служител предизвика нови страхове от Трета световна война, като
Коментари Харесай

Русия заплашва да бомбардира цели на Обединеното кралство заради оръжия в Украйна, предизвиквайки нови страхове от Трета световна война

Руски чиновник провокира нови страхове от Трета международна война, като предизвести, че Кремъл ще се насочи към английски цели в Украйна, в случай че оръжията му бъдат употребявани от страната като тя се бори, с цел да си върне територията.

Говорителят на външното министерство Мария Захарова предизвести, че английските цели " на територията на Украйна и отвън нейните граници " рискуват да бъдат ударени. Тя повтори предизвестието, което Москва насочи за първи път по-рано този месец, откакто министърът на външните работи на Обединеното кралство Дейвид Камерън съобщи, че Украйна има право да употребява оръжия, предоставени от Лондон, с цел да нанася удари по цели в рамките на Русия.

Пенсионираният военачалник сър Ричард Барънс по-рано сподели, че Англия ще бъде безсилна да победи целенасочена съветска ракетна офанзива, защото въоръжените сили нямат равнището на въздушна и противоракетна защита, което има Украйна. „ Не ни трябваше “, добави той.

Кремъл реагира с отвращение на забележката и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР