Руски съд призна днес хвърления в затвора опозиционер Алексей Навални

...
Руски съд призна днес хвърления в затвора опозиционер Алексей Навални
Коментари Харесай

Навални е признат за виновен в измама, грози го 13 години затвор

Руски съд призна през днешния ден хвърления в пандиза опозиционер Алексей Навални за отговорен в машинация и това значи, че той може да получи още 13 години отнемане от независимост, съобщи Франс прес.

" Навални е направил машинация, т.е. кражба на непознато имущество от проведена група ", съобщи съдийката Маргарита Котова, представена от сътрудник на Агенция Франс Прес, присъстващ в залата. Котова прочете присъдата, постановена на изнесено съвещание на съда в наказателната колония, където опозиционерът лежи към този момент към една година.

Навални е упрекнат и в засегнатост на съдията при гледане на дело за клюка против деец от Втората международна война, напомня ТАСС. Съдът към този момент не е дал отговор за виновността на Навални в този случай. Наказанието му ще бъде несъмнено в заключителната част от присъдата, откакто съдът заключи доказателствата по делото.

Освен това съгласно следствените управляващи в Русия Навални е злоупотребил с близо 2,7 милиона рубли - дарения за неговия Фонд за битка с корупцията.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР