Руски полковник е загубил лаптоп, съдържащ военна информация, след като

...
Руски полковник е загубил лаптоп, съдържащ военна информация, след като
Коментари Харесай

Руски полковник изгуби лаптоп с военна информация след жесток запой с колеги

Руски полковник е изгубил преносим компютър, съдържащ военна информация, откакто се напил в заведение в Москва, заяви съветската осведомителна платформа Baza.

Платформата, която нормално оповестява " течове " от охранителните и разследващи служби на Руската федерация, написа в своя канал в Телеграм, че полковник Александър Куциванов се е напил " брутално " на 18 май в заведение в Москва, където участвал на рожден ден с други негови сътрудници от армията.

По информация на Baza Куциванов се опиянил след втора бутилка с " неизяснена алкохолна течност ". По-късно мъжът се събудил в дома си, без да има спомен от предходната вечер.

Оказва се, че откакто излязъл от заведението, Куциванов се почувствал толкоз зле, че инцидентен минувач извикал кола за спешна помощ, която пристигнала на адреса и след това го откарала у дома.

По-късно военният осъзнал, че е изгубил преносимия компютър си и подал сигнал до полицията, където разказал, че в него имало " бележки и проекти за военни публикации ", които били предопределени за " огромна съветска енциклопедия ".

По думите му изгубената информация не е съдържала чувствителни военни данни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР