Руски космонавти, намиращи се на борда на Международната космическа станция,

...
Руски космонавти, намиращи се на борда на Международната космическа станция,
Коментари Харесай

Руски космонавти на борда на МКС отпразнуваха превземането на Луганска област

Руски космонавти, намиращи се на борда на Международната галактическа станция, отпразнуваха през днешния ден завладяването на Луганска област, съобщи Ройтерс.

Руската галактическа организация " Роскосмос " разказа триумфа на съветската войска като „ ден на освобождението, който се чества както на земята, по този начин и в космоса “.

Агенцията популяризира фотоси на космонавтите Олег Артемиев, Денис Матвеев и Сергей Корсаков, на които те държат знамената на самопровъзгласилите се Донецка национална република и Луганска национална република.

" Жителите на окупираните елементи на Луганска област чакаха този ден в продължение на осем години ", написа " Роскосмос " в " Телеграм “. " Убедени сме, че 3 юли 2022 година вечно ще остане в историята на Луганската национална република ", се споделя още в обявата.

Москва разгласи през вчерашния ден, че съветските сили и силите на Луганската национална република са открили цялостен надзор над Луганска област, откакто превзеха град Лисичанск, който беше последният огромен град в региона, намиращ се под украински надзор.

Украинското държавно управление съобщи, че е наредило на войските си да се изтеглят от последния си бастион в региона, с цел да избегнат ненужни загуби на бойци. Киев съобщи, че украинските сили се прегрупират и ще стартират контраатака благодарение на западни оръжия с огромен обхват.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР