Руски фенове може да не успеят да подкрепят националния си

...
Руски фенове може да не успеят да подкрепят националния си
Коментари Харесай

ЕС спира руските фенове за европейското първенство

Руски почитатели може да не съумеят да поддържат националния си тим по време на мача против Дания от европейското състезание (Евро 2020), което започва от 11 юни. Двубоят е на 21 юни в Копенхаген, само че все още последователите на " Сборная " са в неспособност да пътуват, поради рестрикции от страна на Европейския съюз. Според одобрените правила, в страни от Европейски Съюз може да влизат единствено хора, които са имунизирани с утвърдени от Брюксел препарати. Ваксината " Спутник V ", която се употребява на територията на Русия, към този момент не влиза включително.

Руският футболен съюз (РФС) незабавно се обърна към УЕФА с молба за подпомагане за решение на този проблем. В молбата е очебийно, че Русия позволи за седемте мача от Евро 2020, които ще се играят в Санкт Петербург, да имат достъп освен жителите на страните, които ще играят (Белгия, Полша, Словакия, Финландия, Швеция), само че и всички, които имат билети.

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да помогнем на нашите почитатели въпреки всичко да съумеят да влязат в Дания и да поддържат " Сборная " във значимия мач. Надваме се, че датските управляващи ще ни окажат подпомагане ", оповестиха от РФС.

Русия и Дания са в група В, дружно с Финландия и Белгия.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР