Руски експерти, позовавайки се на резултатите от декодирането на черните

...
Руски експерти, позовавайки се на резултатите от декодирането на черните
Коментари Харесай

Ясни са резултатите от декодирането на черните кутии на сваления Ил-76

Руски специалисти, базирайки се на резултатите от декодирането на черните кутии на самолета Ил-76, свален над Белгородска област, обявиха, че самолетът е бил изложен на външни въздействия.
Прочетете още
Това написа , като се базира на информация от ТАСС, получена от източник в правоохранителните органи. Събеседникът на публицистите сподели: „ Данните от черната кутия изключват всички вероятни версии за злополуката на Ил-76 и удостоверяват, че самолетът е бил подложен на външно влияние “.

Получената информация сочи, че самолетът е бил свален във въздуха.

„ Всичко е явно “, добави източникът на журналиста.

Анализът на информацията продължава.

Припомняме, че военнотранспортният аероплан Ил-76 беше свален предходната сряда, 24 януари. Според съветската страна ракетите, попаднали в борда, са изстреляни от село Липци, Харковска област.

В този миг в самолета е имало 65 украински пандизчии, които са били откарани за замяна. Там е имало и шестима членове на екипажа и трима придружители.

Всички те починаха.

Руското външно министерство назова случая умишлено и съзнателно деяние, което е било известно на украинските управляващи, които също са имали информация за придвижването на пандизчиите.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР