Руски дронове са повредили пристанищна инфраструктура в Одеска област, предаде

...
Руски дронове са повредили пристанищна инфраструктура в Одеска област, предаде
Коментари Харесай

Руски дронове са повредили пристанищна инфраструктура в Одеска област. Шестима ранени

Руски дронове са развалили пристанищна инфраструктура в Одеска област, съобщи Франс прес, като се базира на локалния регионален шеф.

Атаката е била осъществена тази нощ. Повредена е пристанищна инфраструктура в региона на Измаил. Шестима души са били ранени, сподели губернаторът Олег Кипер.

Нападението е било осъществено с няколко групи щурмови дронове. Освен по пристанищната инфраструктура има вреди и по други цивилен инфраструктурни обекти, добави Кипер.

След изтеглянето си от зърнената договорка Русия умножи офанзивите против южните украински области - Одеска и Николаевска - където са ситуирани основните търговски украински пристанища на Черно море. Речното пристанище в Измаил на брега на Дунав тогава се трансформира в един от главните пътища за експорт на украинска земеделска продукция.

Кипер заяви, че среднощната офанзива с съветски дронове е траяла три часа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР