Руски десантчици са пристигнали в Беларус, като официално обявената причина

...
Руски десантчици са пристигнали в Беларус, като официално обявената причина
Коментари Харесай

Руски десантчици са пристигнали в Беларус, официалната причина е международен конкурс

Руски десантчици са пристигнали в Беларус , като публично оповестената причина е присъединяване в интернационален конкурс.

В Беларус се организира пръвият стадий от армейския конкурс " Полярня звезда ", който стартира на 23 август и ще продсължи до 5 септември, заяви в. " Известия ". Според обявата, от Русия са пристигнали десантчици от гвардейското поделение ВДВ , което е основано в Подмосковието.

На 27 август, в границите на задачата " Щурм на постройка ", те са показали " безпарашутен десант " от хеликоптер Ми-8 МТВ-5, " освобождение на заложници " и " ликвидиране " на постройката. От земята са ги прикривали разунаваче, които са провели " ликвидиране " на външния периметър.

Съобщението идва на фона на продължаващите митинги в страната против фалшификациите на президентските избори и преизбирането на Алексенадър Лукашенко. Припомняме, президентът на Русия Владимир Путин даде обещание на Лукашенко помощ, в случай че в Беларус стартират " екстремистки прояви ".

Междувременно Дойче веле заяви за най-малко три полета на съветски държавни самолети до Минск, които не са оповестени публично и липсва информация за задачите им. Това припомня за обстановката по време на всеобщите митинги във Венецуела против Николас Мадуро - по подобен метод съветски самолети правиха необвени полети до венецуелската столица Каракас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР