Руски бизнесмен откри стрелба в столичната фабрика Меншевик“, предаде ТАСС,

...
Руски бизнесмен откри стрелба в столичната фабрика Меншевик“, предаде ТАСС,
Коментари Харесай

Руски бизнесмен откри стрелба в бившата си фабрика, един човек е убит

Руски предприемач откри пукотевица в столичната фабрика „ Меншевик “, съобщи ТАСС, базирайки се на информация от управляващите.

Един човек е умрял, а други двама са ранени при стрелбата.

Инцидентът се е случил към девет часа (местно време) след кавга. „ Един от участниците в произшествието е нанесъл огнестрелна рана на своите съперници, вследствие на което един мъж е умрял от получената контузия. Полицията подхваща ограничения за задържането на обвинения за стрелбата “, се споделя в известие от правоохранителните органи.

Същевременно управляващите опровергаха появилата се информация за заложническа обстановка в завода. Съгласно публикуваните данни, в утринните часове на деня някогашният притежател на завода е дошъл на територията му и е влезнал в вербален спор с актуалното управление на предприятието. След ескалация на разногласието той е създал няколко изстрела и е ранил един от охранителите на обекта. По-късно той е умрял от раните си.

Уточнява се, че хипотетичният причинител към момента се намира на територията на завода и оказва дейна опозиция на полицията при опита й да го задържи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР