Руската военна полиция патрулира за първи път в Манбидж, информира

...
Руската военна полиция патрулира за първи път в Манбидж, информира
Коментари Харесай

Руска военна полиция патрулира в сирийския град Манбидж заради кюрдите и турците

Руската военна полиция патрулира за първи път в Манбидж, осведоми РИА Новости.

За първи път съветската военна полиция с бронетранспортьори „ Тигър “ провежда патрул в сирийския град Манбидж в източната част на провинция Алепо, сподели пред кореспондент и Сафар Сафаров, боен служител на реда от съветските въоръжени сили.

" Нашият патрул мина по улиците на този град за първи път. Когато се види съветското знаме, боевете стопират автоматизирано: нито турците, нито кюрдите желаят да ни навредят, тъй че с помощта на нашата работа боевете стопират. Преди седмица не можехме да си позволим да патрулираме в Манбидж намерено, под съветски байрак - американски бойци от двете им военни бази непрестанно се намесваха, прихващаха ни на пътя заради друго схващане на зоните на отговорност ”, сподели Сафаров.

Според него първият съветски патрул по улиците на Манбидж и покрайнините му е траял повече от три часа. " Ще продължим да направляваме нашата зона на отговорност. Основната ни задача е да подсигуряваме сигурността на популацията при положение на обстрели от всяка страна. Това не е първата ни задача в тази зона - ние работим тук повече от шест месеца ”, добави Сафаров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР