Руската столица се оказа този петък затрупана под 12-сантиметрова снежна

...
Руската столица се оказа този петък затрупана под 12-сантиметрова снежна
Коментари Харесай

Снегът изненада московчани, властите изкараха тежката техника

Руската столица се оказа този петък затрупана под 12-сантиметрова снежна покривка в резултат от първия по-сериозен снеговалеж тази зима. Това принуди управляващите в Москва да активизират огромен брой техника и служащи, с цел да разчистят улиците и тротоарите в града.

Обилният снеговалеж, който стартира в четвъртък и ще продължи до тази нощ съответства с внезапния спад на атмосферното налягане, което падна до равнище, което съветската столица не беше регистрирала от половин век.

В избрани елементи на столицата бяха употребявани багери и камиони за снегопочистване, което доста затрудни автомобилния трафик, най-много в центъра на града.

Московската полиция предизвести жителите да бъдат извънредно деликатни на пътя и да пътуват с автомобил, единствено в случай че е извънредно неотложно и при опция да употребяват градски превоз.

От общината обявиха, че разполагат с 56 стационарни съоръжения за размразяване на сняг, които също са включени в почистването на столицата.

От Руската метеорологична работа показаха, че снегът ще се завърне в неделя и понеделник, като се чака още веднъж да бъде натоварен.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР