Руската прокуратура поиска днес от съда да премести Алексей Навални

...
Руската прокуратура поиска днес от съда да премести Алексей Навални
Коментари Харесай

Навални: Група побъркани безумни дядовци водят Русия към разпад, тяхната родина е швайцарската сметка

Руската прокуратура изиска през днешния ден от съда да реалокира Алексей Навални в затвор със непоколебим режим, където да излежава поискано от обвиняването удължение с 13 години на присъдата му, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на Ройтерс.

Яростният критик на Кремъл Навални към този момент излежава присъда от две и половина години в затвор източно от Москва. Той бе приет за отговорен в нарушение на условията на условна присъда по дело за машинация, което по думите му е политически стимулирано. Откъс от речта на Навални в съда през днешния ден:

"... Ненавиждам властта ви и ненавиждам правосъдната ви система. Защото е невероятно да не се презира. Не ви ли е унизително, да се представяте за съдии и прокурори, а в последна сметка става дума за това, че вие предавате това, което са ви споделили по телефона? Много бих дал да мога да прочета мислите Ви, Ваша чест. Защо смятате, че тази безотговорност е безконечна?

Ако смятате, че ще се изплаша или че вие ще изплашите всички, като прелестната Марина Овсянникова, която освен се появи (изненадващо по време на новините на ОРТ), само че беше записала и видео, с което ни сподели основното - действайте.

Не може да тикнете в пандиза всички. Даже и 113 години да ми дадете - няма да уплашите нито мен, нито другите като мен. Русия е огромна, има доста хора и не всички са подготвени да предадат своето бъдеще и бъдещето на децата си по този начин плахо, както го вършиме вие... Мантрата за разпада на нашата страна става все по-вероятна. Там има просто група побъркани безумни дядовци. Не им е жалост за никого и за нищо. И не на последно място не им е жалост за нашата страна. Тяхната татковина е швейцарската сметка. И каквото и да считат за национализъм - това е мит. И това е гигантската опасност за нас. Какво би трябвало да се прави е ясно в последна сметка. Дългът на всеки човек в този момент е да се бори с войната.

Казано е: славата божия принадлежи на миротворците. Много по-добре е да бъдеш свободен божи човек в сравнение с путински прислужник, който дяволите ще го изпържат в пъкъла. "

Понастоящем Навални е в затвор с общ режим в град Покров, Владимирска област, подсети ТАСС. Прокуратурата е поискала от съда в московския регион Лефортово да осъди Навални на спомагателни 13 години затвор под непоколебим режим, две години ограничение на свободата му и санкция 1,2 милиона рубли (сега - към 9830 евро).
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР