Руската пътешественичка и блогърка Саша Коновалова, която наскоро е посетила

...
Руската пътешественичка и блогърка Саша Коновалова, която наскоро е посетила
Коментари Харесай

Ето какво не трябва да хапвате никога, ако сте на почивка в Египет

Руската пътешественичка и блогърка Саша Коновалова, която неотдавна е посетила Египет, описа за ястията и продуктите, които в никакъв случай не е приемала на шведската маса в ресторанта на хотела.

Тя изясни аргументите в персоналния си блог, написа Dzen.ru.

Рускинята отбелязва, че съгласно стандартите е разрешено да се сервира още веднъж част от храната под формата на ново ядене. И предизвести за салати, които имат чудноват състав. Например, студена паста с наденица или зеле, фасул с " пластмасово " сирене и ориз, или карфиол с паста с " звук " и бял сос.



От напитките блогърът прикани да се заобикаля разреденият концентрат на прахуляк, който се дава като сок и се налива в транспарантни пластмасови контейнери.

„ Тази течност я назовават „ сок “. Напитката е доста сладка. Може да се откри освен в евтините хотели. Не разбирам по какъв начин можете да спестите от това, което децата най-често пият “, предизвести рускинята за рисковия артикул.

Тя отбелязва, че постоянно се сервират закуски, които предния ден са били топло ядене. Тя подлага на критика и руло, приготвено евентуално от месо, риба или черен дроб.

„ Никога не съм виждала съветски туристи да ядат това “, прибавя блогърката.

И признава, че в никакъв случай не хапва пудинг поради евтините съставки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР