Руската компания Caviar, известна с екстравагантните си джаджи за богати

...
Руската компания Caviar, известна с екстравагантните си джаджи за богати
Коментари Харесай

Caviar представи елитен iPad Pro с 24-каратово злато за $12 000

Руската компания Caviar, известна с екстравагантните си джаджи за богати клиенти, пусна лимитирана серия от таблетите iPad Pro с необичайния Criss-Cross дизайн. Този модел е основан на неотдавна обявения Apple iPad Pro 2024.

Отличителна линия на серията iPad Pro Criss-Cross е дизайнът на задния панел във тип на буквата „ X “ с револверите Desert Eagle Mark XIX със златно покритие. Според дизайнерите на Caviar, сходна рисунка се отнася до персонажите от паметните блокбастъри — „ Deadpool “ и „ Wolverine “, чието дълго чакано обединяване в един филм ще се случи това лято.

За да придадат на таблета жесток тип, дулата на револверите са „ пронизани “ с остри титанови остриета. Пистолетите са с инкрустации от 24-каратово злато, контрастиращи с матови вложки от черно PVD-титаново покритие, постоянно употребявано в първокласните швейцарски часовници.

Пускането на серията iPad Pro Criss-Cross е строго лимитирано; ще бъдат показани единствено 99 копия на таблетите с диагонал 11 и 13 инча. Предлагат се и варианти с памет от 256 GB до 2 TB. Цената на 11-инчовия модел стартира от $12 200, а 13-инчовият ще коства $12 630 и повече, според от конфигурацията на паметта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР