Южнокорейската компания Samsung активно се подготвя за официалното представяне на

...
Южнокорейската компания Samsung активно се подготвя за официалното представяне на
Коментари Харесай

Samsung Казахстан показа предстоящите сгъваеми смартфони Galaxy Z Fold6 и Z Flip6

Южнокорейската компания Samsung интензивно се приготвя за формалното показване на сгъваемите смарт телефони Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, а дизайнът на бъдещите флагмани към този момент е оголен. На формалния уеб страница на Samsung в Казахстан прибързано се появи изображение на упоменатите устройства, и макар че е допустимо да се прегледат единствено от избран ъгъл, то той е задоволителен, с цел да се оцени дизайнът на новите модели.

Като цяло външният тип на новите сгъваеми смарт телефони на Samsung не се е трансформирал доста. Galaxy Z Fold6 наподобява с по-малко заоблени ъгли от Z Fold5. Това е в сходство с „ живото “ изображение на хипотетичния Z Fold6, което беше оповестено преди няколко дни от известния инсайдър Ice Universe.

Изглежда, че Samsung е понижила рамките към екрана, с цел да реализира съответствие на страните 22:9, до момента в който миналогодишният модел използваше екран с 23,1:9. Камерата на устройството наподобява е съвсем непроменена. И трите датчика са инсталирани в дребен модул, който изпъква над повърхността на корпуса.

Що се отнася до Galaxy Z Flip6, той разполага с двойна камера и като цяло външният му тип е съвсем същият като на миналогодишния модел. Предполага се, че външният екран е по-голям, с 3,9-инчов екран вместо 3,4-инчовия екран на миналогодишния модел. Това се удостоверява и от оповестено изображение, което демонстрира екрана по-близо до камерите, в сравнение с в Z Flip5.

За страдание детайлностите за новите сгъваеми смарт телефони на Samsung към този момент не са доста. Компанията най-вероятно ще ги показа на събитието Unpacked, което би трябвало да се състои идващия месец. С наближаването на оповестяването ще стане налична повече информация за Z Fold6 и Z Flip6.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР