Руската федерация е готова да прекрати отношенията с Европейския съюз.

...
Руската федерация е готова да прекрати отношенията с Европейския съюз.
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Москва е готова за разрив в отношенията с ЕС

Руската федерация е подготвена да приключи връзките с Европейския съюз. Това съобщи първият посланик на Москва Сергей Лавров, предава РИА Новости.
„ В случай, че още веднъж забележим, че в някои области се постановат наказания, които основават опасности за нашата стопанска система, в това число и в най-чувствителните области. Не желаеме да се изолираме от международния живот, само че би трябвало да сме готови за сходен сюжет. Ако желаете мир, гответе се за война “, съобщи Лавров в YouTube канала „ Соловьов онлайн “.
 Няма морков и сопа при имунизирането в Русия, твърди Песков Няма морков и сопа при имунизирането в Русия, твърди Песков
Използването на правилото за моркова и тоягата за стимулиране на имунизацията против ковид в Русия е невероятно. Това съобщи пред р...
Тази седмица Брюксел съобщи, че може да вкара нови антируски наказания. Това се случи след завръщането от Москва на Върховния представител на Европейски Съюз по външните въпроси и политиката за сигурност Жозеп Борел. Според него Русия „ не оправда упованията " и „ не се трансформира в съвременна народна власт ".
Освен споровете в Украйна и Приднестровието, както и обстановката в Беларус, причина за напрежение стана и карцерът на Алексей Навални и задържането на протестиращи на некоординирани манифестации на 23 и 31 януари.
В Русия европейските сътрудници бяха посъветвани да не се намесват във вътрешните работи на други страни и да се оправят със личните си проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР