Руската енергийна компания Новатек вероятно ще възобнови след седмици или

...
Руската енергийна компания Новатек вероятно ще възобнови след седмици или
Коментари Харесай

Руският терминал Уст-Луга няма да работи нормално седмици или месеци

Руската енергийна компания " Новатек " евентуално ще възобнови след седмици или месеци работа в интонации с дрон ден по-рано терминал на полутечен природен газ " Уст-Луга ", намиращ се в Ленинградска област на Балтийско море, оповестява " Ройтерс ".

" Вярваме, че заводът евентуално ще проработи в цялостен потенциал в границите на седмици или, в най-лошия случай, на месеци ", споделиха анализатори от основаната в Москва брокерска компания BCS.

" Новатек " на този стадий отхвърля коментар.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели в понеделник, че съветските военни и други държавни организации подхващат нужните ограничения , в това число що се отнася до въздушната защита, след хипотетичната украинска офанзива с дрон против терминала.

Затягането на доставките от Русия след опасенията от офанзивите на йеменските хуси против кораби в Червено море, покачва цените на нафтата.

Атаката ще прекъсне потоците на нафта към Азия , споделиха анализатори в понеделник.

" Синара Инвестбанк " съобщи, че една четвърт от приходите на " Новатек " може да бъдат понижени заради случая. Това е нов стопански удар за Русия след ембаргото на Европейския съюз (ЕС), въведено целящо да отреже финансирането на военната ѝ акция в Украйна.
 Дрон доближи съветски терминал за полутечен газ във Финския залив
Дрон доближи съветски терминал за полутечен газ във Финския залив

Пристанището Уст-Луга е в Ленинградска област

Припомняме, че огънят обхвана една цистерна с размер 100 кубически метра. м и помпа за изпомпване на полутечен природен газ. Друг контейнер е разхерметизиран.

Терминалът, на който е станал случаят, е благосъстоятелност на Novatek ( " Новатек " ), най-големия производител на полутечен природен газ в Русия. По-късно от " Новатек " оповестиха прекъсване софтуерния развой на терминала и основаването на щаб за премахване на следствията от случая.

Губернаторът на Ленинградска област Александър Дрозденко заяви в ранната заран за пожар на пристанището Уст-Луга на терминала на компанията " Новатек ". Персоналът е евакуиран, няма потърпевши, гласи известието на Дрозденко. Не се прецизира повода за пожара.

В Кингисепския регион бе въведен режим на нараснала подготвеност за реакция, организира се и съвещание на оперативния щаб при рецесии.
 Финландия не вижда опасност в офанзивата против съветския терминал за полутечен газ
Финландия не вижда опасност в офанзивата против съветския терминал за полутечен газ

Това демонстрира смяна в метода, по който се водят войните, сподели финландският президент

Финландските управляващи оповестиха, че нямат терзания за сигурността макар близостта до територията. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР