Руската Дума - парламентът на страната, спря за неопределено време

...
Руската Дума - парламентът на страната, спря за неопределено време
Коментари Харесай

Руският парламент спира да излъчва заседанията си на живо заради войната

Руската Дума - Народното събрание на страната, спря за неопределен срок излъчването онлайн на пленарните съвещания, оповестява " Ройтерс ".

Целта е да се отбрани информацията от " нашия зложелател ", изясни ръководителят на групата на пропрезидентската партия " Единна Русия " Владимир Василиев пред военната телевизия " Звезда ".

Решението идва в миг, когато долната камара на Народното събрание разисква тематики, свързани с войната в Украйна.

Тези въпроси, които изискват сензитивна полемика в стеснен професионален кръг, не би трябвало да стават притежание за нашия зложелател, акцентира той.
 Руският военачалник Армагедон: Ситуацията на Херсон е напрегната
Руският военачалник Армагедон: Ситуацията на Херсон е напрегната

Москва би трябвало да вземе сложни решения

Русия употребява термина " специфична военна интервенция ", с цел да опише това, което Украйна и нейните западни съдружници настояват, че е имперска и завоевателна война. От своя страна Москва твърди, че Западът води прокси война против нея, като удря стопанската система ѝ със наказания и дава на Украйна финансови средства, оръжия и разследваща информация.

Вследствие на решението нямаше директно лъчение на уеб страницата на Думата или в обществените медии на съвещанието във вторник, на което депутатите трябваше да прегледат отчета на вицепремиера Марат Хуснулин по отношение на от окупираната Херсонска област в Украйна, където украинските сили водят контранастъпление.

Те също трябваше да прегледат проектозакон, който ще разреши на Министерството на защитата да активизира лица, направили тежки закононарушения, във въоръжените сили, отменяйки съществуваща възбрана за включване на нарушители в армията.
 Евакуацията в Херсон била нужна за
Евакуацията в Херсон била нужна за " пречистване " на територията

Пращат хората " за отмора и възобновяване в Русия "

Депутатът Андрей Свинцов изясни, че възбраната за лъчение е наложена, тъй като множеството обсъждани сега въпроси са свързани със " специфичната военна интервенция ". Той увери, че обществените излъчвания онлайн ще бъдат обновени, откакто интервенцията завърши.

" Депутатите задават въпроси и получават много откровени отговори. Разбираме, че може да има сензитивна информация от представители на държавното управление, от депутати ", разясни Свинцов.

Новината идва в миг, когато армейският военачалник Сергей Суровикин, който доскоро повече от седмица на обединената група съветски сили в Украйна, назова обстановката на  и съобщи, че не изключва " вземането на сложни решения ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР