Русия знае за българското оръжие, няма вероятност потърпевшите да не

...
Русия знае за българското оръжие, няма вероятност потърпевшите да не
Коментари Харесай

Българско оръжие беше демонстрирано в действие в Украйна

Русия знае за българското оръжие, няма възможност пострадалите да не са наясно с произхода на това, което ги взривява

Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира украински военни, които стрелят против съветски позиции с български гранатомет СПГ-9 “Warior”.

Гранатометите са снабдени с приспособление за нощно виждане PGDN-7VIR. Унищожават бронирана техника на 1300 метра. Могат също да стрелят с осколъчно-фугасни муниции против жива мощ до 4600-4800 метра.

С или без подписа на вицепремиера Нинова истината става ясно и не може да бъде скривана постоянно от българските путинофили, в чиито гласове се цели Българска социалистическа партия, надявайки се да не се простреля в крайници, написа.

Колкото до това, дали Русия знае за българското оръжие в Украйна, тя няма по какъв начин да бъде излъгана от лицемерните изказвания на тези в България, които желаят да ѝ се харесат. Не единствено по линия на шпионажа си. Никой не се съмнява в неговата информираност за всичко значимо, обвързвано с България. Русия на първо място знае за българското оръжие от опита на личен тил на бойното поле. Няма възможност пострадалите от българските снаряди да не са наясно с произхода на това, което ги взривява
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР