Русия заяви, че няма да прави никакви отстъпки под американски

...
Русия заяви, че няма да прави никакви отстъпки под американски
Коментари Харесай

Русия заяви, че няма да прави отстъпки пред САЩ

Русия съобщи, че няма да прави никакви отстъпки под американски напън тази седмица на договарянията за украинската рецесия и няма да отстъпи от своите претенции от Запада за гаранции в областта на сигурността, съобщи Ройтерс, като се базира на организация РИА Новости. Русия също по този начин предизвести, че има риск договарянията да приключат бързо.
Те ще се проведат в Женева, Брюксел и Виена, само че РИА цитира заместник-външния министър Сергей Рябков, който сподели, че е изцяло допустимо дипломатическите старания ненадейно да приключат и след една среща. " Не мога да изключа нищо, това е изцяло вероятен сюжет... не би трябвало да има илюзии по този въпрос ", сподели той. " Разбира се, ние няма да създадем никакви отстъпки под напън и под закани, които непрекъснато се насочат от западните участници в идните договаряния ", уточни още Рябков.

Междувременно ТАСС, представена от БТС, заяви, че съветската делегация към този момент е пристигнала в Женева. В състава ѝ влизат представители на министерството на външните работи и министерството на защитата. Делегацията се оглавява от Рябков, а американската дипломация ще бъде представлявана от първия заместник-държавен секретар на Съединени американски щати Уенди Шърман. Понеделник ще бъде главният ден от договарянията, само че още довечера ще се организира по този начин наречена " предварителна част " от диалозите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР