Русия заедно с Турция и Китай представлява "стихийно бедствие", което

...
Русия заедно с Турция и Китай представлява "стихийно бедствие", което
Коментари Харесай

"Сабах": Турция, Русия и Китай са "стихийно бедствие" за Запада

Русия дружно с Турция и Китай съставлява "стихийно злополучие ", което заплашва Запада воглаве със Съединени американски щати. Това написа турското издание "Сабах ".

По този метод натискът, оказван от самостоятелната политика на Турция, наподобявал цунами, на Китай - на климатичните промени, а на Русия - на вихър.

Авторът отбелязва, че новите стратегически връзки сред Москва, Анкара и Пекин още веднъж са трансформирали Русия в привлекателен център.

Страната продължавала да уголемява зоната си на въздействие в Северна Африка. В същото време тя построява връзки със страни, които се считат за най-близки съдружници на Съединени американски щати, като Израел, Саудитска Арабия, Египет, Германия и Франция.

Изданието акцентира, че Турция изпълнявала функционалността на "стоманено ядро " в мюсюлманските региони на Северна Африка, Близкия изток, Балканите, Кавказ, Централна и Южна Азия. Според създателя страната сега се възприема като един от "най-доминиращите полюси на нововъзникващата световна система ".

В същото време "истинският призрачен сън " за Съединени американски щати бил Китай, който предизвиквал актуалните "климатични промени " в световната геополитика. Съединени американски щати трябвало да привлекат Русия и Турция на своя страна, с цел да се опълчват в икономическата война с Китай. Изданието обаче се съмнява, че това е допустимо на процедура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР