Русия увеличава обема на производство на най-мощните си оръжия, в

...
Русия увеличава обема на производство на най-мощните си оръжия, в
Коментари Харесай

Медведев: Русия увеличава производството на оръжия, за да противодейства на страните от Запада

Русия усилва размера на произвеждане на най-мощните си оръжия, включително и на военно съоръжение, учредено на нови физически правила, с цел да противодейства на страните от Запада, които поддържат киевския режим, съобщи, заместник-секретар на Съвета за сигурност, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8526
" Нашият зложелател се е окопал в Европа, Северна Америка, Япония, Австралия, Нова Зеландия и на редица други места, които се кълнат пред актуалните нацисти. Затова усилваме производството на най-мощните средства за поразяване. Включително тези, които се основават на нови правила ", сподели той. 

Думите на Медведев бяха в отговор на вчерашно изявление на секретаря на украинския Съвет за национална сигурност и защита Олексий Данилов, че " врагът " на Украйна се намира на териториите от анексираните републики в Донбас до Владивосток.

Междувременно Родион Мирошник, представител на провъзгласената от проруските сепаратисти така наречен Луганска национална република, написа в " Телеграм ", че от края на юни до момента украинските въоръжени сили са нанесли 185 удара против жилища и други цивилни обекти в Луганск и Донецк с създадените в Съединени американски щати реактивни системи за залпов огън " Хаймарс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР