Русия укрепва военния си потенциал на западните граници, за да

...
Русия укрепва военния си потенциал на западните граници, за да
Коментари Харесай

Русия увеличава войската си по западната граница

Русия укрепва военния си капацитет на западните граници, с цел да подсигурява своята сигурност, съобщи Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, представен от ТАСС и Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Песков сподели това в ефира на " Беларус-1 ", една от държавните малките екрани в Беларус - западна съседка на Русия и неин съдружник.

Путин е инструктирал съветския министър на защитата Сергей Шойгу да създаде проект за съответното увеличение и подсилване на военния капацитет на страната на западните й граници и в този момент се работи по въпроса, изясни неговият прессекретар. Песков акцентира, че задачата е да бъде " поддържан нужният паритет във всичко, тъй че на никой да не му мине през мозъка... да ни нападне ".

Миналия месец съветският президент поръча на министъра на защитата да приготви отчет за подсилване на западните граници на страната по отношение на дейностите на НАТО. Преди това Путин неведнъж е обръщал внимание на разширението на НАТО компактно до границите на Русия, отбелязва ТАСС.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР