Русия трябва да увеличи производството на танкове в отговор на

...
Русия трябва да увеличи производството на танкове в отговор на
Коментари Харесай

Русия да увеличи производството на танкове, настоява Медведев

Русия би трябвало да усили производството на танкове в отговор на западните доставки на оръжия за Украйна. За това настоя заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев по време на посещаване в танков цех в сибирския град Омск, оповестява " Ройтерс ".

" Както знаем, нашият съперник (Украйна) молеше в чужбина за самолети, ракети, танкове. Как би трябвало да отговорим? Ясно е, че в този случай за нас е естествено да увеличим производството на разнообразни оръжия, в това число на съвременни танкове ", декларира Медведев във видеозапис, оповестен в " Телеграм ".

Тази седмица украинският президент Володимир Зеленски посети няколко европейски страни в опит да обезпечи изтребители и ракети с огромен обхват, които съгласно него са нужни за отбрана на страната му от съветските сили.

Медведев, който беше възприеман като условен либерал по време на президентството си в интервала от 2008 година до 2012 година, сега се отличава като един от най-яростните бранители на военната акция на Русия в Украйна и постоянно показва спора по апокалитичен метод в постоянните си изявления в " Телеграм ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР