Русия ще реагира своевременно на заплахите за страната, произтичащи от

...
Русия ще реагира своевременно на заплахите за страната, произтичащи от
Коментари Харесай

Путин: Украйна се превръща в антипод на Русия

Русия ще реагира навреме на заканите за страната, произлизащи от обстановката в Украйна. Това съобщи съветският президентът Владимир Путин на съвещание с непрекъснатите членове на съветския Съвет за сигурност.

Президентът Путин съобщи, че Украйна се трансформира постепенно, само че несъмнено в противовес на Русия, в някаква антиРусия.

По думите му там се прочиства политическото поле, закриват се национални медии, а задачата е следната:  

„ Да се прочисти политическото поле от силите, които са за спокойно решение на рецесията в Донбас и за добросъседски връзки с Русия. Този въпрос несъмнено постоянно би трябвало да се намира в нашето полезрение. Трябва да реагираме на това навреме и вярно, имайки поради заканите, които се основават за нас “.  

Украински съд наложи през вчерашния ден мярка за неотклонение „ домакински арест “ на доближения до Путин водач на украинската партия „ Опозиционна платформа – за живота “ Виктор Медведчук. Украинските управляващи упрекват Медведчук в държавна измяна.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност и водач на ръководещата партия „ Единна Русия “ Дмитрий Медведев назова дейностите на Киев „ лов на вещици “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР